Pagliacci

Header image
Watch video
Finished 12 / 04 / 2024
Funded!
Received
€ 2.580
Minimum
€ 2.540
Optimum
€ 2.710
52 Co-financiers
Channel
 • Contributing € 10

  RECOMPENSA 1

  • Agraïment als crèdits
  • Poster online

  La teva participació pot desgravar-se! . Descobreix com fer-ho AQUÍ.

  > 23 Co-financiers
 • Contributing € 30

  RECOMPENSA 2

  • Agraïment als crèdits
  • Visuaització online del curtmetratge
  • Poster online

  La teva participació pot desgravar-se! . Descobreix com fer-ho AQUÍ.

  > 07 Co-financiers
 • Contributing € 50

  RECOMPENSA 3

  • Agraïment als crèdits
  • Visuaització online del curtmetratge
  • Invitació a l'estrena
  • Imatges exclusives BTS
  • Poster en primícia online

  La teva participació pot desgravar-se! . Descobreix com fer-ho AQUÍ.

  > 05 Co-financiers
 • Contributing € 75

  RECOMPENSA 4

  • Agraïment als crèdits
  • Previsualització online del curtmetratge
  • Invitació a l'estrena
  • Imatges exclusives del BTS
  • Making off exclusiu
  • Informació del recorregut
  • Poster en primícia online

  La teva participació pot desgravar-se! . Descobreix com fer-ho AQUÍ.

  > 05 Co-financiers

About this project

Un curtmetratge sobre la màscara social a través de la història de dues persones que comparteixen el mateix moment vital.

Needs Material Minimum Optimum
Lloguer de Material
Aquest cost és imprescindible per poder dur a terme el rodatge de Pagliacci. Necessitem accedir al préstec de material de llum i càmera per aconseguir el resultat òptim i poder-li donar recorregut al projecte.
€ 1.500
Art i Vestuari
Per aquest curtmetratge no només hi participen els dos protagonistes, sinó que també hi participen altres persones com: gent gran, infermers i cambrers, per tant, en ser tanta gent de diferents edats i constitucions, considerem que aquest cost és imprescindible per poder cobrir tots els actors i actrius. D'altra banda, el departament d'art, haurà de crear un univers que acompanyi la història.
€ 500
Needs Infrastructure Minimum Optimum
Dietes
Aquest projecte no és remunerat per a l'equip i, per tant, s'han de cobrir uns mínims com són les dietes i el transport. Serem un equip d'unes 25 persones rodant entre 2 i 3 dies. Caldrà cobrir esmorzars, dinars, berenar i potser sopar si la jornada és nocturna.
€ 200
Transport equip tècnic i artístic
Per aquest projecte hi ha diverses localitzacions i tant el transport com les dietes, s'han de cobrir. Per tant, comptant amb el gruix de l'equip i els viatges que caldrà fer, necessitem aquest valor per poder garantir que cobrim el transport.
€ 180
Despeses de gestió
Per dur a terme aquesta campanya de crowdtfunding comptem amb els recursos i la tecnologia de Goteo.org, que rebrà una aportació econòmica per cobrir aquests costos. D'altra banda, també hi ha despeses de gestió del bancs que s'hauran de cobrir. - Goteo 6% - banc 0,8%
€ 160
Lloguer de furgoneta
Per tal de garantir que el material es transporta de manera segura, caldrà llogar una furgoneta que pugui guardar-lo i transportar-lo durant la jornada de viatge. Dins d'aquest cost, s'hi compta també la gasolina.
€ 170
Total € 2.540 € 2.710
Necessary
Supplemental

General information

Pagliacci és una història sobre la màscara social, a través d’un personatge que es mostra a l’exterior diferent de com realment se sent. L’Andreu es despentina i mostra la seva cara feliç quan actua com a pallasso, però a la seva intimitat s’abaixa els cabells i es torna qui realment és, una persona trista i solitària. La paradoxa del pallasso trist representa aquest conflicte intern, que la Diana, de forma diferent, també sent.

El projecte té l’objectiu de treballar amb actors no professionals i persones que comparteixen característiques amb els personatges del curt, com per exemple, comptar amb un pallasso real per interpretar el personatge de l’Andreu.

El projecte també té una part de compromís social, fent participar persones excloses de l’àmbit audiovisual, com ancians residents.

El curtmetratge mostra una història realista però amb una imatge molt estilitzada, combinant la ficció i l’estil documental, amb tocs d’humor i drama.

Main features and goals of the crowdfunding campaign

L'objectiu del projecte és aconseguir explicar la història amb un estil propi i amb caràcter, mostrar escenes realistes però al mateix temps amb una imatge molt estilitzada. També es té l'objectiu de tractar la direcció d'actors d'una forma semi-documental, amb actors no professionals i persones que comparteixen grans característiques amb els personatges del curt. També es té l'objectiu de fer participar persones excloses de l'àmbit audiovisual, com ancians residents.

small-t98dsvdh.jpg

Why this is important

"A partir del microcurt L'espera, que vaig realitzar el 2022, on s'explica una història de solitud amb personatges decadents, em sorgeix la motivació de realitzar un curtmetratge de durada més llarga, per seguir aprofundint en aquesta estètica i narrativa. També amb objectiu de seguir utilitzant un enfocament simplista, on la imatge senzilla i crua pretén ser l'origen per explicar la història, fent de contrapunt dins un mercat on el cinema digital ha portat a l'extrem l'espectacularitat. Tinc moltes ganes i ambició de crear un curtmetratge cuidat fins a l'últim detall, juntament amb un equip tècnic i artístic amb molt talent." (Sebi Escarpenter, director)

small-i6vwq38w.jpg

Team and experience

El meu equip i jo hem treballat prèviament en projectes audiovisuals professionals i semi-professionals. A més gran part de l’equip ja ha coincidit en més d’una ocasió en projectes, la qual cosa fa més estreta la relació personal i professional de tots els components.
Alguns integrants de l'equip han participat a curtmetratges i projecets que han passat per festivals com Sitges, Reteena o Filmets.

img-5467-3.jpg whatsapp-image-2024-01-31-at-09.31.06.jpeg be0be340-4b65-4667-83f1-20bac8bf0319.jpg

Social commitment

Sustainable Development Goals

 • Gender Equality

  Gender equality is not only a fundamental human right, but a necessary foundation for a peaceful, prosperous and sustainable world.

 • Responsible Production and Consumption

  Responsible Production and Consumption